Ребята, всем привет! Кто подскажет, где сумка карл лагерфельд в Москве продаётся?
Сумка карл лагерфельд
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-07-23 20:38:37
В Москве в интернет-магазине СТОКМАНН сумка карл лагерфельд продаётся. Загляните туда на досуге. Выбор предложений очень большой. Здесь много различных моделей имеется. И вы легко сможете варианты на свои предпочтения подобрать. Изделия качественные. Мы тут и супруге сумку брали. Покупкой довольны. И по цене доступно обошлось.
Поделиться32024-02-07 14:31:28
Я думаю, что это уже невозможно
Поделиться42024-02-07 14:33:56
В активному використанні ця сумка вже багато років, кольори не зблікли після численних прань і сонячних днів, ручки не розтяглися, шви не поїхали, замочок не змінювався. Застібається наглухо.
Сумка https://rozetka.com.ua/ua/accessories/c … =vyazanie/ неймовірно містка. Ідеально підійде мамам для прогулянок з дітьми, можна скласти речі та їжу для пікніка.
Матеріал дуже щільний і якісний, і з нею можна вийти "під сарафан" у спекотний день у місто та за покупками (знову ж місткість). Прошита чудово, за стільки років ніде нічого не підшивала.
Міцні та надійні шви. У результаті отримала дуже бюджетний варіант чудової сумки, яку з чистим серцем можу рекомендувати до покупки. Сподіваюся, мій відгук був для Вас корисним. Переваги: Велика та містка; Красива; Недорога; Практична; Міцна та якісна.